2008. augusztus 6., szerda

Vége csekk-korszaknak

Örömhír a honlapjukon Google AdSense hirdetéseket futtatók számára, hogy a hirdetésekből származó bevételükhöz ezentúl nemcsak csekken, hanem elektronikus banki átutalás révén is hozzájuthatnak.

Az AdSense program segítségével a honlapok tulajdonosai oly módon juthatnak bevételhez, hogy közben egy új szolgáltatást nyújtanak látogatóiknak: a Google AdSense-szel a weboldal tartalmába és az aktuális szövegkörnyezetbe illő hirdetések jelennek meg, sőt az AdSense keresőmező használatával a rendszer a keresések találati oldalain is tartalomhoz kapcsolódó hirdetéseket szerepeltet. A programban való részvétel ingyenes.

A banki átutalásnak számtalan előnye van – például az eddig a csekkek beváltásával járó bonyodalmak helyett a beérkező összeg az adott időszakot követő hónap 5-én egyenesen a honlap tulajdonosának bankszámlájára érkezik, ha a hirdetésekből befolyó összeg eléri a 100 USD-t .

Az átutalással kapcsolatos további információk:


• ha a felhasználó adott hó 15-ik napja után oldja fel AdSense-ből származó bevétele kifizetésének visszatartását, illetve állítja át a csekkes kifizetést átutalásra, ahhoz a hónaphoz tartozó kifizetése még a régi módon történik meg;
• az átutalásos kifizetés jelenleg kizárólag forintban történhet meg
• forintban történő kifizetés esetén a felhasználó bevételét USA dollárban számítják ki, amit aztán az utalás napi árfolyamon váltanak át forintra;

A banki átutalás beállítása egyszerű és gyors. Részletes útmutató.

Nincsenek megjegyzések: